Chersonissos uitgaan

Havana Club Cherso

Havana Club Cherso

De formule voor een perfecte vakantie bestaat voor de meeste jongeren uit zon, zee en uitgaan. Nou vind je die combinatie bij meerdere vakantiebestemmingen, maar wij denken dat je nergens zo goed kunt feesten als in Chersonissos. Eerst ga je natuurlijk lekker uit eten (om een bodempje te leggen) en daarna duik je het bruisende nachtleven in. Uitgaan Chersonissos is heel veelzijdig; talloze disco’s en nachtclubs, dj’s die de lekkerste beats ten gehore brengen, allerlei muziekstijlen en natuurlijk de beachparty’s van Starbeach. De vele Nederlandse vakantiegangers dragen daarnaast ook nog eens bij aan de uitgelaten sfeer en uitgaan Chersonissos betekent dan ook helemaal los gaan; tot in de kleine uurtjes gaat het dak eraf!

Bekijk nu de beste Chersonissos vakantie aanbiedingen

Uitgaan Chersonissos; waar moet je heen?

Totally Summer Chersonissos

Totally Summer Chersonissos

In Chersonissos heb je de keuze uit eindeloos veel uitgaansgelegenheden: echte Hollandse cafés, trendy loungebars en vette nachtclubs en discotheken. In het bruisende centrum zit het dan ook vol met vrolijke feestgangers en kom je helemaal in de stemming. Het leuke is dat de afstanden in Cherso niet groot zijn, dus kun je ook een kroegentocht houden. Van west naar oost kom je de volgende grote clubs tegen langs de kust; Baja, Bio, Dutch Duck, Slam! Café, Lollypops, U2, Al Paradiso, ’t Hof, Japapaaw.nl, New York, Matrix, Amnesia en Camelot. Dat zijn dé uitgaansgelegenheden van Cherso. Daarnaast zijn er ook nog, we noemden het hierboven ook even, de beroemde beachparty’s van Starbeach. Dat zijn feesten waar je echt nog jaren over kunt napraten. Wij raden je alleen wél aan om al in Nederland kaartjes te reserveren, want deze feesten zijn zó populair dat je grote kans hebt dat ze al volgeboekt zijn.

Totally Summer

Kijk ook eens op de website van Totally Summer (www.totallysummer.nl). Totally Summer staat erom bekend de vetste feesten (zowel strandfeesten als party’s in clubs) te organiseren in de leukste badplaatsen, en dus ook in Chersonissos!