Scooter huren chersonissos

Als je je op Kreta wilt verplaatsen, kun je gebruik maken van de bus, de auto (huren) en van een scooter. Een scooter is ideaal omdat je er zowel lange als korte afstanden mee af kunt leggen en er overal mee kunt komen. Een scooter huren Chersonissos is dus handig om je in de badplaats zelf te verplaatsen, maar ook als je het

Bekijk nu de beste Chersonissos vakantie aanbiedingen

binnenland in wilt gaan.

Een scooter huren op Chersonissos; een aantal mogelijkheden

Op Kreta zijn een aantal verhuurbedrijven waar je voor het huren van een scooter (of ander vervoermiddel, zoals een buggy of quad; ook heel leuk!) terecht kunt. Zo heb je Pop motors, Crete bike rentals, Crete Royal (daar kan je je ophaalplaats kiezen) en Alianthos group (met een Nederlandstalige website).

Het verkeer

Wil je een scooter huren Chersonissos, houd er dan wel rekening mee dat de wegen op Kreta niet altijd van goede kwaliteit zijn en hetzelfde geldt voor de vaardigheid in het verkeer van de medeweggebruikers. Rij dus voorzichtig, want je zou niet de eerste toerist zijn die een ongeluk krijgt.

Ben je jonger dan 23 jaar dan mag je alleen een scooter huren als je in het bezit bent van een bromfietscertificaat. Ben je ouder dan 23 dan is een auto rijbewijs voldoende. Het dragen van een helm is niet verplicht. Een kleine scooter (50cc) heb je in het hoogseizoen al voor € 20,- per dag. Huur je de scooter langer, dan wordt het naar verhouding goedkoper.