Chersonissos villa

Een villa huren Chersonissos is ideaal voor als je meer vrijheid wilt dan in een hotel of als je met een groep vrienden of familie bent. Chersonissos, en heel Kreta natuurlijk, is helemaal ingesteld op toerisme en daarom is het niet moeilijk een villa te vinden op de voor jou perfecte locatie.

Villa huren Chersonissos; locatie en grootte van de villa

Ga je op zoek naar een leuke villa voor je vakantie, dan is het belangrijk op een paar punten te

Bekijk nu de beste Chersonissos vakantie aanbiedingen

letten. De grootte van de villa die je nodig hebt, hangt natuurlijk af van met hoeveel personen je bent. Er zijn in en bij Chersonissos villa’s beschikbaar in allerlei maten; voor 2, 4 of zelfs 10 personen. Maar de locatie is misschien nog wel de allerbelangrijkste factor.

Ben je met een club vrienden en wil je elke avond het feestgewoel in en tot in de kleine uurtjes uit je dak gaan? Dan is het wel erg prettig als je niet ver hoeft te lopen voordat je in je bed kunt rollen. Kies dan voor een vakantiehuis vlak bij de plek waar je graag uit wilt gaan, zoals bijvoorbeeld bij Star Beach, of juist meer naar het westen bij de grote disco’s zoals ’t Hof van Holland en Japapaaah. Ga je vooral om het strand en de waterpret en ben je met je gezinnetje, dan kies je natuurlijk voor een wat rustiger gelegen villa dicht bij de kust met uitzicht op zee. Gaat het je vooral om rust en trek je graag de natuur in? Dan is een huisje dat meer buiten de stad ligt ideaal.

Kijk dus in de eerste plaats naar de locatie en let in tweede instantie op de faciliteiten. Er zijn villa’s beschikbaar met een uitgebreide keuken, tv, wifi enzovoorts en bij veel vakantiehuizen heb je zelfs de beschikking over een zwembad!