Hotels in chersonissos

In en om Chersonissos heb je heel veel keuze als je een hotelkamer wilt boeken. De hotels in Chersonissos zijn zonder uitzondering goed en comfortabel en bij de meeste hotels heb je de beschikking over een zwembad. Laat je bij je keuze vooral leiden door hoe rustig je wilt zitten. Dat klinkt misschien apart, maar Chersonissos verandert in de zomer in één groot uitgaanscentrum en als deze bruisende feesten en gezellige (lees luidruchtige) mensen niet echt jouw ding zijn, is het slim om een hotel in het oude gedeelte van Chersonissos of in een nabijgelegen dorpje te boeken.

Bekijk nu de beste Chersonissos vakantie aanbiedingen

Jongeren hotels in Chersonissos

Het is zelfs zo dat veel hotels in Chersonissos helemaal gericht zijn op jongeren. Deze hotels liggen voornamelijk aan de boulevard, waar ook veel winkels, terrasjes, restaurants en cafés gevestigd zijn. Je zit hier middenin de gezelligheid en hebt fantastisch uitzicht op zee. Kom je juist wél naar Chersonissos om te feesten, dan is het dus erg leuk om een centraal gelegen hotelkamer te hebben, waar ze niet al te moeilijk doen. Je kunt dan na een avondje (nachtje) stappen zó je bed in rollen! Aan de westelijke kant van de boulevard, richting de haven, zijn de populairste bars en discotheken zoals ‘t Hof van Holland en het Slam Café.

Rustigere hotels Chersonissos

Ga je buiten het hoogseizoen, dan kun je overal eigenlijk wel terecht als je graag een rustig hotel wilt. Maar tijdens het hoogseizoen moet je om de feestende jongeren te vermijden uitwijken naar het oude gedeelte van Chersonissos of zelfs naar de nabijgelegen dorpjes Piscopiano of Koutouloufri. Je hebt dan een mooi en rustig hotel, ook met fraai uitzicht omdat deze dorpen wat hoger gelegen zijn, en zeker ook goede kwaliteit en service. Overigens vind je hier ook de meeste 4 of 5 sterren hotels, mocht je erg op luxe en kwaliteit gesteld zijn.