Waterpark chersonissos

Voor waterpret ben je in Chersonissos aan het juiste adres. Chersonissos heeft een fantastische, blauwe zee en een heerlijk strand waar het altijd gezellig druk is. Daarnaast is het ook ontzettend leuk om naar een waterpark Chersonissos te gaan. Super snelle glijbanen, diverse zwembaden en andere leuke dingen voor jong en oud. Kreta heeft 4 waterparken waarvan er twee bij Chersonissos zijn; Star Beach waterpark Chersonissos en, 5 kilometer verderop, Aqua Plus waterpark. Er zijn in beide parken voorzieningen voor kleine

Bekijk nu de beste Chersonissos vakantie aanbiedingen

kinderen en de veiligheid staat altijd voorop. Ga dus met het hele gezin of met een groep vrienden een dagje genieten en plezier maken!

Waterpark Star Beach

Door de centrale ligging, de gratis entree en de feesten die er met regelmaat gegeven worden, is Star Beach waterpark Chersonissos ontzettend populair. Vooral jongeren ontmoeten elkaar in dit leuke waterpark. Het park is verdeeld in 3 gedeelten. Een gedeelte voor gezinnen; hier vind je een speeltuin, kinderbadjes en miniglijbanen. Het spa gedeelte is pas geopend en daar kun je heerlijk ontspannen en je lekker laten pamperen met, tegen betaling, een massage of schoonheidsbehandeling. Last, but not least, het partygedeelte. Beroemd en berucht vanwege de vette feesten en schuimparty’s die er plaatsvinden. Bekende dj’s laten hier hun lekkerste beats horen.

Aqua Plus waterpark

Aqua Plus waterpark ligt op vijf kilometer afstand van Chersonissos aan de weg naar Kastelli, naast het golfresort. Het is het grootste en, volgens velen, het mooiste waterpark van Kreta, met de spannendste en langste glijbanen van het Griekse eiland. Ga maar eens van de Kamikaze glijbaan; zeker weten dat je adrenalinegehalte topwaarden bereikt! Daarnaast kun je ook ontspannen met een heerlijke hydromassage en voor de kleintjes zijn er ook voldoende dingen te beleven. Kortom; jong en oud komt hier aan zijn trekken. De entree voor dit park is € 22,- voor volwassenen en € 14,- voor kinderen. Maar je hebt wel waar voor je geld.