Star beach chersonissos

Starbeach Chersonissos is een plek die je niet zult willen missen. Dit strand en waterpark en ligt net buiten Chersonissos en is ‘the place to be’. Overdag is het er een gezellige bedoening; boordevol jongeren die plezier maken in en met water met op de achtergrond constant de kick van een goede beat. In de avond kun je hier terecht voor de meest trendy open-air dancefeesten. De toegang tot Starbeach is gratis, maar je betaalt uiteraard wel voor de

Bekijk nu de beste Chersonissos vakantie aanbiedingen

activiteiten, ligbedden en versnapering.

Waterpret

In Starbeach Chersonissos is van alles te doen, voor zowel kleine als ‘grote’ kinderen! Voor de kleintjes zijn er waterpaddenstoelen, speeltoestellen en een spetterbad in de Kids Area en voor de ‘grote kinderen’ zijn er zwembaden, vette glijbanen en rivieren. In de zee kun je, behalve zwemmen, ook van alles doen; parasailen, waterskiën, duiken, jetskiën of een tochtje maken met de banana boat. Bij het park kun je karten, bungy jumpen of op de bungy trampoline. En tussendoor kun je lekker even uitrusten op één van de ligstoelen onder een parasol.

Horeca

Starbeach Chersonissos beschikt over diverse horecagelegenheden, dus honger of dorst hoef je niet te lijden. Er is een groot restaurant, een zelfbediening snackbar en talloze bars en eettentjes. Daarnaast is er zelfs een Hollandse Hoek; met vertrouwde Hollandse snacks zoals een kroket of frikandel. Er zijn verspreid over het park diverse plekken waar je iets te eten of drinken kunt krijgen.

Beachparty’s

Feesten en helemaal uit je dak gaan, dat kan ook in Starbeach Chersonissos. Tijdens het zomerseizoen (2 juli t/m 27 augustus) is het één groot feest bij Starbeach. Elke maandag is het BeachFlirt, op donderdag is het tijd voor Lovestar en vrijdags Recovery Poolparty! Koop wel op tijd je kaartjes (liefst nog in Nederland voor je vertrekt), want de feesten zijn snel uitverkocht!