Jongerenvakantie chersonissos

Zin in een vakantie vol zon, zee en feesten? Dan moet je beslist naar Chersonissos, de populairste badplaats van Kreta! Er zijn diverse aanbieders waar je terecht kunt voor een jongerenvakantie Chersonissos. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld GoGo, Beachmasters en X-travel.

Oh Oh Cherso

Chersonissos is bij iedereen wel bekend van het populaire tv-programma Oh Oh Cherso. Daar kreeg je al een beetje een idee van hoe gezellig het er is en het er aan toe gaat tijdens de vele feesten. De

Bekijk nu de beste Chersonissos vakantie aanbiedingen

boulevard van Chersonissos zit vol met winkels, gezellige terrasjes, restaurants (waar je lekker kunt eten met uitzicht op zee) en bars en, iets verderop, richting het haventje, vind je populaire discotheken zoals bijvoorbeeld ’t Hof van Holland’. Chersonissos heeft 2 grote stranden; Creta Maris, dat direct langs de boulevard ligt, en Star Beach. Star Beach is heel populair onder de jongeren omdat er regelmatig vette feesten gehouden worden met bekende dj’s achter de draaitafel. Maar ook omdat het meer is dan een strand; het is een compleet waterpark met glijbanen, allerlei voorzieningen voor watersporten en je kunt er zelfs bungeejumpen. Voor Star Beach hoef je bovendien geen entree te betalen dus moet je er zeker een keer naar toe gaan tijdens je jongerenvakantie Chersonissos. Tip; wil je een feest op Star Beach bijwonen, dan is het slim om al in Nederland kaartjes te boeken, want ze zijn snel uitverkocht! Maar een jongerenvakantie Chersonissos is meer dan alleen maar waterpret en uitgaan. Je kunt ook meedoen aan fantastische excursies, zoals een duiktocht , een wandeltocht door een diepe kloof, een vaartocht naar een ander eiland of een jeepsafari. Daarnaast zijn er ook nog historische sites die mooi zijn om te bezoeken, zoals het beroemde paleis van Knossos. Kortom, er is van alles te beleven in en rond Chersonissos en zeker weten dat je tijdens jouw jongerenvakantie Chersonissos een onvergetelijke tijd beleeft!