Appartementen chersonissos

Vind je een vakantievilla te duur maar wil je toch meer vrijheid dan in een hotel? Kijk dan eens wat er allemaal beschikbaar is bij de appartementen Chersonsissos. De Griekse badplaats is helemaal ingesteld op jongeren en beschikt daarom over een groot aantal appartementen in allerlei maten; van voor 2 personen tot appartementen met ruimte voor maar liefst 10 personen! Maar ook voor een voordelige vakantie met het hele gezin zijn appartementen Chersonissos zeer geschikt. De voordelen van een appartement zijn dezelfde als van een vakantiehuis;

Bekijk nu de beste Chersonissos vakantie aanbiedingen

veel vrijheid, je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt (hoeft geen rekening te houden met de etenstijden van het hotel) en kunt je eigen potje koken. Veel appartementen Chersonissos maken deel uit van een vakantiepark, waardoor je veelal over extra faciliteiten zoals een zwembad, speeltuin en leuke activiteiten kunt beschikken tijdens je vakantie.

De locatie is belangrijk

Als je een keuze moet gaan maken uit de appartement Chersonissos, dan is het heel belangrijk om te kijken naar de locatie van de accommodatie. Wil je midden tussen de feestende jongelui zitten, vlakbij ‘waar alles gebeurt’ of blijf je daar liever zo ver mogelijk van vandaan? Heb je kinderen, of reis je alleen of met zijn tweetjes? Bedenk goed wát je verwacht van je vakantie en baseer daarop je keuze. Voor een gezin met kinderen is een vakantiepark met voorzieningen, niet te dicht bij de boulevard erg leuk. Ben je met een groep vrienden en wil je je elke avond in het uitgaansleven storten, dan is het juist leuk om wel in de buurt te zitten van de boulevard en de grote disco’s.

Ben je met zijn tweeën en wil je veel de natuur intrekken, dan is het waarschijnlijk veel leuker om wat meer achteraf, of zelfs in één van de nabijgelegen dorpjes iets te huren. Aan het begin van het Lithium plateau zijn veel luxe appartementen met een prachtig uitzicht over Chersonissos. Ook in Oud Chersonissos en de plaatsjes Piscopiano en Koutouloufri zijn appartementen waar je wat rustiger zit.